PSORIAZIS-DENIPLANT 
Intre 2 si 4% din populatie sufera de aceasta boala !    De ce trebuie sa suferi si tu?
                        Home        Produse sub Marca DENIPLANT®    
*Deniplant          
*Imuniplant   
*Alergiplant       
*Antistres          
*Fructimet  
*Ceai anti-dermatite  
*Ceai post-operator   
*Stop caderii parului  
*Plante balneologice   
*Bioregenerator epitelial   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Acest ceai este o combinatie de plante pe care eu le-am folosit pana acum in ceaiul Imuniplant pentru intarirea sistemului imunitar si reglarea metabolismului celular, cu plantele folosite in ceaiul Fructimet pentru a ajuta digestia si a transforma mai usor alimentele in nutrimente. 
Ceai post operator 

SE ADMINISTREAZA chiar din primele ore dupa operatie. 

REZULTATE:  
Procesul de vindecare post operator decurge foarte bine, nu vor fi complicatii de natura infectioasa, tesutul epitelial se va cicatriza foarte repede (firele cusaturii pot fi scoase dupa numai cateva zile), alimentatia normala se poate relua treptat chiar din a treia zi. 
Acest ceai intareste sistemul imunitar al organismului ferindu-l de infectiile care pot aparea dupa operatie. 

Anul trecut cand am inceput o colaborare cu o clinica din Germania le-am trimis spre analiza plantele din care am facut ceaiul Imuniplant. In urma testelor de laborator facute acolo, asupra celulelor sangvine, masurand de mai multe ori efectele sale asupra potentialului redox si a producerii de radicali liberi, rezultatele au fost favorabile. Deci plantele pot actiona asupra sistemului imunitar. 

Acest ceai stimuleaza functia digestiva, ajuta in reglarea tranzitului intestinal, in eliminarea normala a materiilor fecale si deci in evitarea constipatiilor care dupa orice operatie pot crea complicatii. 
Pe de alta parte ceaiul ajuns in stomac, impreuna cu sucul gastric si cu sucul pancreatic actioneaza pentru digestia proteinelor, digerarea lipidelor si glucidelor, iar impreuna cu bila pentru emulsionarea grasimilor. 

Ceaiul ajuta ca substantele complexe alimentare sa fie transformate mai usor in substante simple ce pot fi absorbite prin peretii intestinului. 

Ceaiul Post-operator se adreseaza aparatului digestiv, respectiv tubului digestiv si organelor atasate acestuia numite glande anexe- pancreasul, ficatul. 

Prezentare: 
Plante medicinale si fructe de padure sub forma de pulbere; 100% natural. 

Indicatii si proprietati:  
Faciliteaza vindecarea rapida in procesul post operator si evita complicatiile de natura infectioasa 
Faciliteaza cicatrizarea rapida a tesutului epitelial. 
Permite reluarea treptata a alimentatiei normale fara probleme deosebite 
Stimuleaza functia digestiva, ajuta in reglarea tranzitului intestinal, in eliminarea normala a materiilor fecale si deci in evitarea constipatiilor care dupa orice operatie pot crea complicatii 
Ajuta ca substantele complexe alimentare sa fie transformate mai usor in substante simple ce pot fi absorbite prin peretii intestinului. In acest fel proteinele , lipidele si glucidele sunt supuse mai usor unor transformari in urma carora sa rezulte substante care sa treaca in sange si sa ajunga la celule 
Ceaiul Post-operator se adreseaza aparatului digestiv, respectiv tubului digestiv si organelor atasate acestuia numite glande anexe- pancreasul, ficatul 
Dezintoxicant 
Remineralizant 
Intareste sistemul imunitar, sporind reactiile naturale de aparare. 

Administrare:  
In exclusivitate pentru uz intern. 750 ml ceai care se bea zilnic. 

Contraindicatii:  
Nu sunt; plantele nu sunt toxice. 

Reactii adverse :  
Nu au aparut la folosinta indelungata. 

Durata tratamentului:  
In raport cu evolutia bolii. 
 

 
 
     Copyright 2006. All rights reserved psoriazis-deniplant.ro